activiteit do 10 okt 2024

Seminar Actualiteiten Huurrecht en fiscaliteit

10 okt

Wanneer

donderdag 10 oktober 2024 om 14:00 uur
inschrijven

Op donderdag 10 oktober organiseert de Vereniging JOJ in samenwerking met Nienke Petri en Laurens Vrakking het seminar "Actualiteiten huurrecht en fiscale aspecten"

Over het seminar en de sprekers

Nienke Petri (advocaat-fiscalist bij Van Doorne) gaat in de fiscale behandeling van verhuur van onroerende zaken. Na een algemene introductie gaat zij in op de actualiteiten, waarbij het nieuwe vastgoedbesluit, de maatregelen van Prinsjesdag 2024 en enkele praktijkvoorbeelden aan bod komen.

Laurens Vrakking (IJzer Advocaten) bespreekt de Wet betaalbare huur die op 1 juli 2024 is ingegaan. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere het overgangsrecht dat geldt voor lopende contracten en de wisselwerking met het bestaande huurprijzenrecht. 

Programma

Het programma van het seminar is als volgt:

14:45 uur inloop, ontvangst met koffie en thee
15:00 uur welkomstwoord vanuit de VJOJ
15:05 uur Deel 1
16:05 uur Pauze
16:25 uur Deel 2
17:25 uur afsluitende borrel 

Locatie

Hotel Indigo (in de oude DNB kluis), Noordeinde 33 (2514 GC) Den Haag 

Opleidingspunten

Deelname aan het seminar levert twee opleidingspunten op in het kader van de permanente opleiding voor de advocatuur (NOvA) en de notariële beroepsopleiding (KNB).

Lid van VJOJ

Als u lid bent van de "Vereniging JOJ", dan kunt u inloggen om u kosteloos in te schrijven voor deze activiteit. Log in om u in te schrijven.

Inloggen voor leden

* *
wachtwoord vergeten?

Nog geen lid van de VJOJ?

Bent u nog geen lid, maar wilt u zich wel inschrijven voor deelname aan dit evenement? Overweeg dan het volgende: de contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 90,00 per jaar (studenten betalen zelfs maar € 25,00).

Word ook lid